Transport

Mocht u een transport hebben in de regio waarbij het voertuig van Kan Dat? niet toereikent is? Dan heeft Kan Dat? de beschikking over een ruim assortiment van aanhangers via Impextrailers in Groningen.

Vaste routes

Dinsdag is er een route van Stadskanaal naar Assen en Groningen, veelal word er op dinsdag nog uitgeweken naar Drachten en af en toe Heerenveen. Mocht u op de dinsdag goederen hebben die ook die richting op moeten neem dan contact met ons op en kijk voor de prijzen bij onze tarieven.

Op woensdag rijden we van Stadskanaal naar Emmen.

Ook is op woensdag eventueel Hoogeveen bespreekbaar. Heeft u goederen voor Emmen op woensdag dan kan ik deze tegen scherpe tarieven voor u meenemen. Neem contact op of kijk bij onze tarieven.

De donderdag en de vrijdag zijn veelal dagen dat er ook naar andere locaties gereden word maar ook vaak op de Donderdag een rit voor Assen, Groningen en Drachten. Op vrijdag hebben we met enige regelmaat nog een rit gepland voor Emmen echter is dit niet wekelijks.

Kan Dat? voert met enige regelmaat transporten uit voor o.a.

Thalens PPS Drouwenermond

Hoza Scheemda

Impex Groningen

Klein transport

Heeft u een klein transport? Dan beschikt Kan Dat? ook over een VW Caddy die we snel kunnen inzetten tegen een scherp tarief. Maximaal 700 kg in de VW Caddy. De VW Caddy is voorzien van de herkenbare Kan Dat? reclame die ook op de VW T6 zit.